ביטול שליחת מייל ב GMAIL

שלחתם מייל בג'ימייל ושמתם לב לטעות?
מיד אחרי השליחה מופיע למטה כפתור ביטול, לחיצה עליו מחזירה את המייל לטיוטה.
עכשיו ... ברירת המחדל היא ל 5 שניות בלבד.
איך מאריכים את ברירת המחדל ל-30 שניות:
1. נלחץ על גלגל השיניים
2. הצגת כל נלחץ על 'לדף ההגדרותד
3. נבחר 'כללי'
4. נלך ל 'ביטול שליחה'
5. נסמן '30 שניות'
6. 'שמירת השינויים'.
אחרי שהזמן עובר, המייל כבר נשלח ואי אפשר להחזיר אותו.
תגובות
הוסף רשומת תגובה